Tüntetés

Kigyulladt a tüntetésekre vezényelt rendőrségi teherautó, elégett a rakomány

A Rábán utaztatott gumibotok, pajzsok, sisakok megsemmisültek.

2018.12.19 12:23ma.hu

"Kigyulladt a budapesti tüntetésekre vezényelt szombathelyi rendőrök teherautója (...) a Rábán utaztatott gumibotok, pajzsok, sisakok megsemmisültek." - írja az Ugytudjuk.hu.

A lap szerint a teherautó, a rendőrök és a felszerelés a tüntetések biztosítása miatt volt Budapesten, majd hétfőn, amikor hazafelé tartottak a kigyulladt teherautón elégett a felszerelés.

Megkérdezték a rendőrséget is, a Vas megyei kapitányság pedig azt válaszolta: A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tulajdonában lévő tehergépjármű 2018. december 17-én az M1-es számú autópályán közlekedett Budapest felől Győr irányába, amikor haladása közben kigyulladt, rakománya pedig megsemmisült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.