Bűnügy

Veszélyes fegyveres rablókat keres a rendőrség - videó

A Pest megyei nyomozók a felvételen látható személyek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét egy csoportosan, fegyveresen elkövetett rablással összefüggésben.

2018.12.14 13:52ma.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztálya nyomozást  folytat fegyveresen, jelentős értékre, csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A nyomozás adatai szerint a jelenleg még ismeretlen elkövetők 2018. június 11-én délután egy Törökbálinton lévő telephelyen hivatalos eljárást színlelve megállítottak egy járműszerelvényt, majd annak vezetőjét több millió forint értékű készpénz átadására kényszerítették.

A bűncselekményt elkövető három személyről felvétel áll rendelkezésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztály 06-1/443-5120-as hívószámán, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.