Rendőrség

Jéghideg vízből mentettek ki egy nőt a rendőrök

Egy stégbe kapaszkodva találták meg.

2018.12.14 09:02ma.hu

A rendőrségre állampolgári jelzés érkezett 2018. december 13-án 23 óra 58 perckor arról, hogy egy nő Győrben, a Kossuth és a Jedlik-híd között a Dunába esett.

A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a folyóban szinte teljesen elmerült asszonyt egy stégbe kapaszkodva találták meg.

A bejelentő nem tudott segíteni a bajba jutottnak, mivel a part ezen a szakaszon náddal és csúszós kövekkel borított volt - írja a police.hu.

Farkas Péter rendőr őrmester és Pozsgai Dolóresz próbaidős rendőr őrmester a vízből, míg harmadik társuk, Pénzes Katalin rendőr törzszászlós a partról segített a nő mentésében.

Az átfagyott asszonyt a mentők a helyszínen ellátták és a kihűlés veszélyére tekintettel a kórházba vitték.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.