Támadás

Kutyák harapdáltak össze két idős asszonyt Ölbőn

Az állatok valahogyan kiszöktek.

2018.12.13 19:04ma.hu

Az elsődleges információk szerint kutyák haraptak meg egy 74 éves és egy 77 éves helyi lakost 2018. december 13-án, Ölbőn. Az állatok eddig ismeretlen körülmények között jutottak ki az egyik lakóház, kerítéssel határolt területéről és – a nyitott kertkapun át – egy másik ingatlan udvarán tartózkodó két helyi asszonyra támadtak. A kutyaharapások következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – az egyik asszony a csuklóján sérült meg súlyosan, míg a másik a lábán szenvedett könnyű sérüléseket. Az állatokat – megfigyelés céljából – karanténba helyezték, írja a police.hu.

A Sárvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ügyben gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.