Baleset

Arcon találtak egy fideszes politikust egy romániai vadászaton

Madárra söréttel mennek, a fagyos, téli időben pedig elő-előfordul, hogy a puskából leadott lövés után a sörétgurulatot kap,és váratlan irányba indul.

2018.12.11 14:21ma.hu

November végén vadászbalesetet szenvedett a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, Tasi Sándor, értesült a 24.hu. Mint írják, a történteket eddig nem hozták nyilvánosságra, de érdeklődésükre Tasi megerősítette értesülésüket.

Tasi elmondása szerint szerencsétlen véletlen áldozata lett. A vadászaton, amelyen több magyarországi és határon túli politikus is részt vett, madarakra mentek. Madárra söréttel mennek, a fagyos, téli időben pedig elő-előfordul, hogy a puskából leadott lövés után a sörétgurulatot kap,és váratlan irányba indul. Mivel egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, nem lehetett megállapítani, hogy honnan jött a sörét.

Tasi kórházi ápolásra szorult, ki kellett metszeni a bőre alól a sörétet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.