Rendőrség

Elfogták a késes horrorvideóval ijesztgető férfit

A felvétel több budapesti diákot is felzaklatott.

2018.12.07 13:29ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága bejelentés alapján 2018. december 4-én zaklatás miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki magát szellemnek mondva olyan videót terjesztett novemberen, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a videót megtekintés után nem küldte tovább. "Azt mondják, nagyon fájdalmas, ha elvágják a nyakad” - így kezdődött a felvétel, mely több budapesti diákot felzaklatott, bennük félelmet keltett.

A bevezetett nyomozati cselekmények eredményekét a rendőrök a bűncselekmény elkövetőjeként azonosítottak egy 23 éves téglási férfit, akit 2018. december 6-án este otthonában a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak, majd előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra, írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.