Hihetetlen

Milliókat nyert egy vetélkedőn a férfi, akinek holttestet találtak a csomagtartójában

Szomszédai nem gondolták, hogy anyagi gondokkal küzdött.

2018.12.06 10:25ma.hu
police.hu

Nemrégiben 3 millió forintot nyert egy tévés vetélkedőn a mátészalkai férfi, aki megkéselte egy nyíregyházi butik eladóját, majd később autója csomagtartójában egy 21 éves nő holttestét találták meg - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a 42 éves, közgazdász végzettségű, főkönyvelőként dolgozó K. Antalt sikkasztás miatt rúgták ki korábbi munkahelyéről. A férfi rendezett körülmények között élt, de súlyos anyagi gondokkal küzdött. Eladta mindenét, mégis képtelen volt kimászni a gödörből.

A Zsaru Magazin szerint a férfi egy nyíregyházi butikban egy piros csipkeruhát, egy női felsőt és egy női táskát csomagoltatott be az eladónővel, majd a pultot megkerülve rárontott. Először pisztollyal fenyegette meg, majd kést rántott és megsebezte a karján, az arcán és a hasán is. A férfi a támadásról a rendőrségen azt mondta: nem emlékszik tisztán a részletekre, nem akarta megszúrni a nőt, és azt sem vette észre, hogy megsebesült.

A férfit kihallgatták a rendőrségen, az elfogásakor általa használt autót pedig beszállították a rendőrkapitányság udvarára. Napokkal később derült csak ki, hogy az autóban egy 21 éves nő nejlonba csavart holtteste fekszik. A Blikk szerint a prostituáltként dolgozó nőnek valószínűleg azért kellett meghalnia, mert fájdalmat okozott K. Antalnak aktus közben. Az autó a férfi apjáé. A rendőrségen belső vizsgálat indult az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.