Tűzeset

Rossz ómen? Jakupcsek szerkesztősége égett le az ATV-ben - képek

Tűz volt az ATV kőbányai székházában pénteken délután.

2018.12.01 08:08ma.hu

Ahogy korábban a ma.hu us beszámol róla, tűz volt az ATV kőbányai székházában pénteken délután. A tűzzel kapcsolatban közérdekű üzem működésének gondatlanságból elkövetett megzavarása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az atv.hu péntek este Facebook-oldalán tett közzé fotókat arról, mi maradt a tűz után az ATV épületének felső szintjén található Világhíradó és a Jakupcsek plusz szerkesztőségéből. A képeken jól látszik, mekkora pusztítást végeztek a lángok - írta a 24.hu.

Szombat reggel egyébként újraindult az adás az ATV-n, Rónai Egon, az Egyenes Beszéd Facebookon azt írta: Kárfelmérés. Van baj, lesz dolog. De a műszaki kollégák a helyükön. Éééés igen, a kiírt időben, 5 órakor elindul az ATV szombat reggeli műsora! Jó munkát, Kollégák! Folytatjuk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.