Árokba hajtott, majd oszlopot döntött

Autóbaleset miatt nincs áram két baranyai községben

A balesetben nem sérült meg senki, az ütközés miatt azonban leszakadtak a villanyvezetékek.

2018.11.26 18:24MTI

Autóbalesetben kidőlt villanyoszlop miatt szünetel az áramszolgáltatás a Baranya megyei Gilvánfán és Besencén - közölte a megyei rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

Azt írták: eddig tisztázatlan okból hétfő délután árokba hajtott egy autó, majd kidöntött egy villanyoszlopot az 5805-ös számú úton, Gilvánfa és Besence között.

A balesetben nem sérült meg senki, az ütközés miatt azonban leszakadtak a villanyvezetékek, és a két településen nincs áram. A szolgáltatás visszaállításáig a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság állandó rendőri jelenlétet biztosít az érintett községekben - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.