Bűnügy

Családi dráma állhat a III. kerületi gyilkosság mögött

Fényes nappal lelőttek egy nőt a III. kerületben.

2018.11.22 19:35ma.hu

Több lövéssel végeztek egy 56 éves nővel szerda hajnalban a főváros III. kerületében, a gyanúsítottat elfogták.

A rendőrök megállapították, hogy az elkövető személyautóval menekült el a helyszínről. A gépjárművet a térfigyelő kamerák felvételei alapján találták meg a III. kerületi Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. Az autóhoz a BRFK bűnügyi bevetési osztályának munkatársai érkeztek elsőként, és látták, hogy a járműben egy, a kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül.

A 67 éves budapesti L. Józsefet elfogták. A férfi a bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerte, tettét korábbi személyes sérelmével indokolta. L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Az életvédelmi osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szemtanúkat keresnek - írta a BRFK.

Az RTL Klub úgy tudja, egy családi tragédia áll a brutális gyilkosság mögött. Az elkövető állítólag azért végzett az óvónőként dolgozó Hajnalkával, mert nem tudta elviselni, hogy a lánya az áldozat fiával jár és a családhoz is költözött. A csatorna úgy tudja, a férfi magával is végezni akart a gyilkosság után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.