Bűncselekmény

Gázriasztó fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot, keresik

Fegyveres rablás elkövetőjét keresik a rendőrök Vas megyében.

2018.11.21 11:13MTI

Seffer Lilla őrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az ismeretlen férfi kedd este fél tíz körül bement a szombathelyi Zanati úton lévő dohányboltba, ahol az eladót, gázriasztó fegyverrel fenyegetve, a bevétel átadására kényszerítette, majd gyalogosan elmenekült a helyszínről.

Hozzáfűzte: a fegyveres rablás gyanúsítottja 40-45 év körüli, 165-170 centiméter magas, zömök testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor kapucnis fekete bőrkabátot, kötött sapkát, piros-fekete színű álarcot, kék farmert és barna munkavédelmi bakancsot viselt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.