Pannika három éves volt

Fordulat a negyedikről kizuhant kislány ügyében: már emberölés miatt nyomoznak

A rendőrség több mint egy évig vizsgálta a tragédia körülményeit.

2018.11.21 10:10ma.hu

Mostantól már az életvédelmi osztály dolgozik a kistarcsai társasház negyedik emeletéről kizuhant kislány ügyén - tudta meg a Blikk. Az ügyben már emberölés bűntette miatt folyik a nyomozás. Már kihallgatták a kislány nagymamáját, Panni apjának, A. Tamásnak az édesanyját.

Mint ismeretes, a hároméves kislány 2017 májusában halt meg. Szülei egy gyárban éjszakai műszakban dolgoztak, a picire addig a keresztanyja vigyazott. Ám a nő a gyereket magára hagyta, amikor kora reggel távozott a család albérletéből. Pannika felébredt, és mivel senkit nem talált a lakásban, megijedt, felöltözött, az ajtón azonban nem tudott kimenni. Egy széket húzott az ablakhoz, ott azonban megcsúszott, majd a mélybe zuhant.

A szülők a tragédiát követően szinte sokkos állapotban nyilatkoztak a lapnak: mint, mondták fogalmuk sem volt róla, hogy a gyerek keresztanyja nem várja meg őket, hanem előbb eljön a lakásból. Később azonban a hazugságvizsgálaton kiderült, hogy az anyuka ebben a kérdésben nem mondott igazat, azaz valószínűleg tisztában volt vele, hogy gyermeke egy rövid időre felügyelet nélkül marad. Az édesapa, Tamás a készülék szerint minden kérdésre igaz választ adott.

A lap úgy tudja, a keresztanya azt állítja, előre jelezte a gyerek anyjának, hogy korán el kell mennie, mert különben nem ér oda a munkahelyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.