Lopás

Betörtek a Kagyemo-Házba éjszaka

Ellopták a kazánt a fogyatékos gyerekek otthonából - meg az összes szerszámot, amivel karbantartották az egész épületet.

2018.11.20 18:17ma.hu

„Szomorú reggelre ébredtünk, a Kagyemo Házban éjszaka betörés történt" – írta Paku Andrea a Facebookon.

Az anya havi 52800 forintot kap azért, hogy ápolja kisfiát. Úgy döntött, hogy családi és civil összefogással létrehoz egy olyan napközit, ahol ellátják a Maglódon és környékén élő halmozottan fogyatékos gyerekeket, így ő és a hozzá hasonló szülők munkát tudnának vállalni.

Egy használaton kívüli kocsma épületét kapták meg az önkormányzattól. A tervek szerint november végétől várná a gyerekeket és a velük foglalkozó szakembereket az otthon, de veszélybe került a nyitás, az építés alatt álló házba ugyanis betörtek, felfeszítették a kazánház ajtaját, és ellopták a kazánt, amelyet 200 ezer forintért vásárolták akciósan. Nincs pénzük újra.

Éppen hétfőn kötöttek biztosítást, ezért az is kérdéses, hogy a biztosító tud-e fizetni.

Aki tud, segítsen, mert szétfagy mindenük!

A számlaszám:
Kacifántos Gyerekeink Mosolyáért Alapítvány
Bankszámlaszám: 11742197-21451346 (OTP Bank)
Cégek esetén adójóváíráshoz, adományozási igazolást tudnak kiállítani.
Külföldről: IBAN:HU52117421972145134600000000.SWIFT kód:OTPVHUHB

Akinek bármilyen információja lenne a betöréssel kapcsolatban, keresse őket.
Telefon: 06-20-3212377
Email: kagyemo@gmail.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.