Rendőrség

Pónilovakkal együtt nevelkedett Bandi, a gímszarvas

Ötvöskónyiban, pónilovakkal együtt nevelkedett az eltulajdonított vad.

2018.11.20 11:30ma.hu
police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján 2017 őszén egy ötvöskónyi lakos a kutasi erdőből eltulajdonított egy gímszarvas borjút, amit azóta az otthona hátsó udvarában tartott és nevelt fel. A rendőrök a 22 éves férfit 2018. november 19-én előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában elmondta, hogy az erdőben dolgozott, amikor rátalált a magányos borjúra, ekkor úgy döntött, hogy hazaviszi. Pónilovak között tartotta és időközben nagyon megszerette, el is nevezte Bandinak - írja honlapján a rendőrség.

A szarvasbikát az eljárás során lefoglalták, majd visszaadták a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. képviselőinek, akik az állatot egy vadasparkba szállították.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.