Állatkínzás

'Szedd szét, tépd szét' - biztatta a harci kutyáját, aki ki is végezte a szomszéd cicáját

A kecskeméti Kapás családnak végig kellett hallgatnia, ahogy a szomszéd a macskájukra uszítja a harci kutyáját.

2018.11.20 06:47ma.hu

Megrázó cikket közölt a Baon.hu a kecskeméti Kapás család tragédiájáról, akiknek a kismacskáját vasárnap reggel tépte szét a szomszéd harci kutyája. Ervin, az apa elmondása szerint a szomszéd a kutyáját állandóan üti-veri.

De ezen a reggelen, miután a macska áttévedt a szomszéd udvarba, a nem ütötte-verte, hanem "magából kikelve, őrjöngve biztatta a kutyáját, hogy »szedd szét, tépd szét«". És az átszűrődő hangok alapján a kutya ennek eleget is tett.

Amikor Ervint számon kérte a szomszédon, hogy normális-e, annyit felelt: azért tart kutyát, hogy ha egy macska bemegy a portájára, az onnan élve ne mehessen ki.

Kapásékat nagyon megrázta az eset, szerették volna méltóképpen eltemetni a kertben az elpusztult állatot, de hiába kérték a nejlonzacskóba csomagolt maradványokat a szomszédtól. "Csak könyökölt a kerítésen, és önelégülten azt mondta, nem érti, hogy mi ezzel a probléma" - adott hangot tehetetlenségének Ervin, aki a rendőröket is hiába hívta, még nem jöttek ki.

Kedden jönnek a hulladékszállítók, Kapásék attól tartanak, elviszik a bizonyítékot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.