Baleset

A Honvédkórházban tartóztatták le a mozgásképtelen érdi gázolót

A balesetben két ember megsérült, egy pedig életét vesztette.

2018.11.20 04:26ma.hu

Az ittas férfi Érden gázolt halálra egy járókelőt, most a Honvédkórházban rendelték el a letartóztatását - írta meg a Blikk.

Ugyanis a helyszínen meghalt az a 83 éves helyi férfi, akit Érden gázolt el az autós a múlt héten. A jármű ezután ütközött egy kisbusszal is, amelynek vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett. A vétkes sofőr – aki alkohol és kábítószer befolyása alatt állt – jogosítványa még tavaly lejárt, kocsija pedig nem rendelkezett kötelező felelősségbiztosítással.

Most a bíróság elrendelte a 27 éves férfi letartóztatását, méghozzá a Honvédkórházban, mivel a férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, s átmenetileg mozgásképtelen. A döntés ellen fellebbezett, így az egyelőre nem végleges, de végrahajtható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.