Erőszak

Késsel vadászott védtelen nőkre a belvárosban, egy sajnos nem tudott elmenekülni

Megtámadott két nőt Budapest belvárosában, egyiküket sikerült megerőszakolnia.

2018.11.19 11:58ma.hu

Megerőszakoltak egy nőt szerdán késő este Budapest belvárosában. A Ripost információi szerint az elkövető két nőt is megtámadott a Blaha Lujza tértől pár saroknyira lévő Vas utcánál, ám az egyiküknek sikerült elmenekülnie.

"A fiatalok gyakran hangoskodnak, ezért először nem gondoltam, hogy baj történhetett. De újra és újra hallottam a vérfagyasztó sikolyt, így kinéztem az utcára, de nem láttam semmi szokatlant. Másnap a szomszédok mesélték, hogy mellettünk, a Gyulai Pál utcánál a járókelők mentettek meg egy nőt, akit meg akart erőszakolni egy 20 év körüli férfi. Biztos voltam benne, hogy ezt az esetet hallottam, de aztán az egyik szomszédasszonyom mesélte: rendőröket látott, akik a térfigyelő kamerákat keresték.A rendőrök azt mondták a lakóknak, hogy a Vas utcában még egy támadás történt, és ott ugyanennek a férfinak végül sikerült az erőszak, ugyanis első zaklatása után, átsétált a túlsó oldalra, ahol elkapott egy nőt és megerőszakolta. Azt mondják, késsel fenyegette meg, ezért tette azt, amit a férfi mondott neki" – nyilatkozta a lapnak egy környéken lakó nő.

A 24.hu megkereste a BRFK-t, hogy megtudják a részleteket, az alábbi választ kapták.

"Az elkövetőt még aznap elfogtuk és őrizetbe vettük. A kerületi kapitányság egy rendbeli szexuális erőszak, és egy rendbeli szexuális erőszak kísérlete miatt indított eljárást az ügyben. A bíróság elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét" – közölte megkeresésükre a BRFK sajtóosztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.