Baleset

Éppen vacsoráztak, amikor a házba csapódott egy kamion

Családi házba csapódott egy kamion Albertirsán.

2018.11.15 20:01MTI
MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán

Családi házba csapódott egy ásványvizet szállító kamion csütörtök este Albertirsán, a sofőr megsérült - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Az épületben lakó két idős ember éppen vacsorázott, amikor a házba csapódott a kamion, de ki tudtak menekülni az utcára - közölte Csámpai Attila.

Ugyanakkor a becsapódó kamion több gázcsonkot is eltört, a tűz- és robbanásveszély miatt a környező családi házak lakóinak is el kell hagyniuk az otthonukat - tette hozzá.

Elmondta: a kamion a Somogyi Béla utcában először egy parkoló autónak ütközött, majd ezt követően a ház falát kidöntve az épületben állt meg.

Rakománya, az ásványvizes palackok leestek a raktérről, és szétszóródtak az úttesten, ezért a szakaszt a közúti forgalom elől is le kell zárni a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig.

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek - mondta Csámpai Attila.

MTI/MTI Fotószerkesztőség/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.