Rendőrség

Feladta magát Sánta László bántalmazója

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

2018.11.12 19:23ma.hu

Egy 35 éves palesztin állampolgár 2018. szeptember 9-én 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy színművésszel, majd megütötte. A külföldi férfi társaságában lévő V. Dávid is közbeavatkozott és ő is bántalmazta a sértettet, majd a két férfi elmenekült a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt 2018. november 7-én zuglói lakásán elfogták. A rendőrök az elkövetőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd társa ellen november 8-án elfogatóparancsot adtak ki.

A 28 éves budapesti V. Dávid november 12-én reggel önként ment be az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók - társához hasonlóan - garázdaság vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Blikk írta meg az eset után, hogy Sánta Lászlót, a Madách Színház művészét bántalmazták, aki főleg a fején sérült meg. A lapnak azt mesélte, hogy megkocogtatta egy hölgy vállát, hogy figyeljen oda a táskájára, amit a hölgy társaságában lévő úr félreértett, és ebből lett a csetepaté. Azt írták, a színész nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.