Furcsa baleset

Gazdátlan autóval ütközött egy Veszprémbe tartó vonat

A jármű, amelyben senki nem tartózkodott, egy utcába sodródott az ütközéstől.

2018.11.12 18:45MTI

Gazdátlan személygépkocsinak ütközött Pétfürdő és Hajmáskér között egy Budapestről Veszprémbe tartó vonat hétfőn este, ezért szünetel a közlekedés a két állomás között - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Kavalecz Imre közölte: a baleset miatt hosszabb menetidőre kell számítani a Székesfehérvár-Veszprém vonalon.

A közlekedés a helyszíni vizsgálat befejezéséig szünetel, ez alatt az idő alatt vonatpótló buszokkal szállítják az utasokat a két állomás között - tartalmazza a közlemény.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján azt írta, hogy a személyvonat Hajmáskéren, a Táncsics Mihály utcánál ütközött a síneken álló autónak.

A jármű, amelyben senki nem tartózkodott, egy utcába sodródott az ütközéstől.

A vonaton huszonöten utaztak, senki nem sérült meg a balesetben - közölte az OKF.

Újraindult a vonatforgalom

Megteremtették a biztonságos vonatközlekedés feltételeit, ezért a nem kell pótlóbuszokra átszállniuk az utasoknak a két állomás között. Ugyanakkor a baleset miatt az esti órákban még késnek a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely, illetve Zalaegerszeg közötti vonatok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.