Bűncselekmény

Két hét alatt kétszer fogtak el egy cigarettacsempészt az M3-ason

Az orgazdasággal gyanúsított férfi szabadságvesztésre, valamint jövedéki bírságra is számíthat.

2018.11.09 10:42MTI

Két hét alatt kétszer kaptak el autójában nagy mennyiségű külföldi cigarettával egy férfit az M3-as autópálya Heves megyei szakaszán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága pénteken az MTI-t.

A férfit először 2200 doboz, csaknem hárommillió forint értékű cigarettával állították meg az autópályán a NAV járőrei. Kihallgatták, de utána szabadon távozhatott, alig két hét múlva azonban egy másik autóval ismét lebukott. Akkor a csomagtartóban 2000 doboz, két és fél millió forintot érő, zárjegy nélküli dohányárut találtak, ezért a szabolcsi sofőrt visszaeső gyanúsítottként a pénzügyi nyomozók őrizetbe vették.

Az orgazdasággal gyanúsított férfi szabadságvesztésre, valamint jövedéki bírságra is számíthat - írták.

A bíróság időközben elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét: nem hagyhatja el otthonát és a bokáján nyomkövetőt kell viselnie - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.