Bűncselekmény

Halált okozó testi sértés Galambokon

A férfi az utcán bántalmazta ismerősét, aki később meghalt.

2018.11.07 11:40MTI
police.hu

Halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy galamboki férfit, aki az utcán bántalmazta ismerősét, aki később meghalt - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Sznopek Veronika közölte: a gyanúsított november 3-án, délután két kézzel mellkason ütötte a járdán vele szemben gyalogló ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében hanyatt esett, fejét a betonba ütötte és rövid időre elvesztette az eszméletét. Járókelők a segítségére siettek, de a férfi nem kért orvosi ellátást, hazament otthonába, ahol másnap a lánytestvére - aki nem tudott a korábbi bántalmazásról - holtan találta.

Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a férfit bántalmazták. A rendőrök az adatgyűjtés során megnézték a térfigyelő kamera felvételeit, amelyen látható, hogy a gyanúsított fellökte az áldozatot.

A 39 éves galamboki férfit halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és bűnügyi őrizetbe vették.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.