Tragédia

Halálos baleset az M6-os autópályán Paksnál

Két ember a helyszínen meghalt.

2018.11.03 08:19MTI

Két ember meghalt, amikor két gépkocsi összeütközött az M6-os autópályán Paks közelében, a sztráda Budapest felé vezető oldalát az érintett szakaszon lezárták - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: az egyik gépkocsi a tetejére borult, a járműből egy embert a műszaki mentést végző paksi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki. Ő és egy másik utas a helyszínen meghalt, további két ember megsérült - írták.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a baleset a pálya 113-as kilométerénél történt, a közlekedők Paks felé kerülhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.