Tragédia

Meghalt egy ember a 81-es főúton történt balesetben

A buszból négy embert feszítővágóval szabadítottak ki a műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos és móri önkormányzati tűzoltók.

2018.11.03 04:08MTI
MTI Fotó: Lakatos Péter

Életét vesztette egy ember abban a balesetben, amely a 81-es főúton történt a Mórhoz tartozó Felsődobosnál pénteken este.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján olvasható, hogy egy nyerges vontató és egy utánfutót vontató kisbusz ütközött össze.

A buszból négy embert feszítővágóval szabadítottak ki a műszaki mentést végző székesfehérvári hivatásos és móri önkormányzati tűzoltók. A balesetben további öt ember megsérült. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.