OMSZ

Panaszt akart tenni a férfi, mert elbújtak a mentők

Egy forgalmas pályaudvar aluljárójában esett el az az idős asszony, akihez a napokban riasztották a budapesti mentőket.

2018.10.31 14:39ma.hu

A kiérkező egység a gyorsaság miatt gyalog közelítette meg az alsó szintet, ahol ellátták a sérült nőt. A beteg mozgatása hordágyat és gerincrögzítő eszközöket igényelt, ezért a gépkocsivezető felment a mentőhöz és a legközelebbi lehajtóhoz állt vele, ahonnan akadály nélkül guríthatta a hordágyat a helyszínre.

Ezzel egy időben az egyik korábbi bejelentő hívta ismét a segélykérő vonalat mert panaszt szeretett volna tenni amiért a mentő már nincs a helyszínen.

“Csupán ránézhettek a betegre ennyi idő alatt amíg én felértem és már itt sincsenek”- mondta a férfi, aki már a buszmegállóból szemlélte az eseményeket.

A vonal végén ülő mentésirányító rövid tájékozódás után megnyugtatta a telefonálót, nem nyelte el a Föld a mentőket! Az ellátás még folyamatban van. Miután kiderült, miért bújt így el a nagy sárga autó, maga a bejelentő is jót nevetett. A sérült nőt a telefonbeszélgetés után nem sokkal, stabil állapotban szállították kórházba a mentők - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.