Újabb fordulat

Egy titokzatos tanú szerint elégették VV Fanni holttestét

A férfi azt állítja, pontosan tudja mi történt a lány halálának estéjén.

2018.10.25 10:57ma.hu

Egy titokzatos, jelenleg a börtönbüntetését töltő férfi jelentkezett a rendőrségnél, valamint a Novozánszki család ügyvédjénél is, azt állítva, pontosan tudja, mi történt a lány halálának estéjén. Sőt, azt is elárulta, hol lehetnek Fanni maradványai - írja a Blikk.

"Nemrégiben hívott egy férfi, aki azt mondta, mindenképpen beszélnünk kell. Sokkolt, amit mondott: mindent tud Fanni ügyéről. Elárulta, hogy börtönben van, így a beszélgetést a rácsok mögött tudjuk folytatni. Nem is volt kérdés, hogy meglátogatom" - mondta a lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje.

Pár nap múlva be is ment a rabhoz, aki megdöbbentő információkkal szolgált a család jogi képviselőjének.

"Mint kiderült, nem én voltam az első, akit megkeresett. Nem sokkal korábban a rendőrségnek is jelezte, hogy perdöntő információja van arról, mi történt Fannival. Elmesélte, hogy az éjszakai életben sokan ismerik azt a férfit, akit a lány megölésével gyanúsítanak. Állítása szerint mindenki tudta, hogy rajong Fanniért, imádja őt, és csak magának akarja. A lány halála estéjén felment Fannihoz, intim kapcsolatba kerültek, ám valami balul sülhetett el – számolt be a hallottakról az ügyvéd.

A jelenleg is rács mögött lévő első számú gyanúsított korábban azt vallotta, hogy az ominózus éjszakán az eszméletlen állapotban lévő lányt az autójába tette, majd pár száz méterre Fanni lakásától átadta őt két ismeretlen férfinak. Hogy ezután mi történt, arról állítása szerint nem tud.

A rab szerint a lány teste egy olyan társasághoz kerülhetett, akikről az a hír járja, ha kell, nyom nélkül eltüntetnek bárkit. Módszerük, hogy elégetik, azaz elhamvasztják a testet.

"A rab a börtönben elmondta nekem, hogy Fannit berakták egy másik autóba, és elhajtottak, hogy megszabaduljanak tőle. Valahol a határ környékén állhattak meg. Úgy tudom, már a rendőrség is vizsgálta a férfi által elmondottakat" - tette hozzá dr. Lichy József.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.