Erőszak

Baseballütőkkel támadtak ismerősükre, őrizetbe vették őket

A bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

2018.10.22 14:35MTI

Őrizetbe vettek a rendőrök Miskolcon két férfit és két nőt, akik szóváltás után baseballütőkkel bántalmazták ismerősüket, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Janasóczki Attila elmondta, emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást Sz. Gábor 57 éves, Sz. Gáborné 50 éves, Sz. Krisztián 21 éves és Sz. Marianna 29 éves miskolci lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak vasárnap Miskolcon egy korábbi vita miatt keveredtek ismét szóváltásba 33 éves ismerősükkel, akire baseballütőkkel támadtak. A bántalmazás miatt életveszélyes sérüléseket szenvedett sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A rendőrök az elkövetőket elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.