Rendőrség

Életveszélyesen megvertek egy férfit Budapesten

A rendőrök perceken belül kiértek a helyszínre, és elfogták az elkövetőt.

2018.10.18 10:44ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 16 éves kaposvári fiú 2018. október 17-én este Budapest II. kerületében a villamoson utazott, ahol szóváltásba keveredett egy másik utassal. Leszálltak a Széna téri villamosmegállóban, majd a 16 éves fiú ököllel megütötte a férfit, aki ennek következtében beverte a fejét egy korlátba, majd azt tompítás nélkül a betonba ütötte.

A fiú ezután felszállt a villamosra, ahol két utas visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd a BRFK Nyomozó Főosztály munkatársai gondatlanságból elkövetett életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fiú beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfit a mentők a helyszínről életveszélyes állapotban vitték kórházba - írja a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.