Erőszak

Újabb részletek derültek ki a Makai Viktóriát ért támadásról

A támadó azon a lakótelepen dolgozott, ahol a futónő lakik, így látásból ismerték egymást.

2018.10.18 08:36ma.hu

Vasárnap este megverték és meg akarták erőszakolni Makai Viktóriát, a többszörös magyar bajnok ultramaraton futónőt. A futónő először egy megrendítő Facebook-posztban számolt be a vele történtekről. Szerda reggel engedték ki a kórházból.

A Bors információi szerint támadója, a 37 éves H. István azon a lakótelepen dolgozott, ahol a futónő lakik, így látásból ismerték egymást. Könnyen elképzelhető, hogy a perverz férfi kifigyelte áldozatát.

A férfit másfél órán belül elfogták a rendőrök a lakóhelyén, szerda kora délután pedig már bíróság elé állították, ahol egy hosszas, két és fél órás ülést követően elrendelték a letartóztatását.

A lap szerint a két méter magas, szőke hajú óriás hosszasan beszélgetett az ügyvédjével az ülés előtt. Egy női hozzátartozója is elkísérte, aki feszülten, kezét tördelve várakozott. Nyilatkozni azonban nem akart. A láthatóan zavart férfi elsírta magát, amikor bevezették a tárgyalóba. Ügyelt arra, hogy ne láthassák az arcát, kifelé egy újsággal próbálta takarni magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.