Szörnyű

Véresre verték, meg akarták erőszakolni a magyar sportolónőt

Makai Viktória Facebook-oldalán írt a szörnyűségről.

2018.10.16 11:19ma.hu

Borzalmas pillanatokat élt át vasárnap este Makai Viktória többszörös magyar bajnok ultramaraton futónő. A sportolónő Facebook-oldalán írt a vele történtekről.

"Mindig foglalkoztatott, hogy egy 50 kilós nőnek milyen esélyei vannak, ha megtámadják.
Részben megnyugtató válasz volt számomra a futás.
Mindeddig.
Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre készerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert.
Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. Az arcom elég halloween-kompatibilis, a szemem körüli hematómán ma látok ki először. Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet.
Az első születésnapom szerint 38 éves vagyok, egy autóbalaesetől számított második születés nap szerint márciusban leszek 30, a harmadik születésnapom tekintetében 2 napos.
A tanulság számomra nem a félelem, hanem a körültekintés, a szervezettség, hogy mindig tudja valaki, hogy hol vagyok, kockázat minimalizálás, a váratlan helyzetben való lehető legtudatosabb jelenlét...
A reménység, a bizalom és a hit úgy érzem, csorbát szenvedett bennem, miközben úgyanazen területeken csodát éltem át a helyzet végkimenetele tekintetében. Ezt kell most mélyen rendbe raknom magamban" - olvasható a megrendítő posztban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.