Rejtély

Egy hét éve eltűnt férfi maradványai lehettek a Dunában megtalált autóban

A kocsi egykori tulajdonosa bízik benne, hogy nem eltűnt fia csontjait találták meg.

2018.10.16 08:56ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

Autóroncsot emeltek ki a Dunából október 10-én este Dunakeszin. A katasztrófavédelem búvárai emberi csontokat a találtak benne.

A Blikknek most megszólalt a folyóból kihúzott autó egykori tulajdonosa. Az asszony még mindig bízik benne, hogy nem hét évvel ezelőtt eltűnt fia maradványait találták meg.

A család a nyolcvanas években a romániai diktatúra elől szökött át a zöldhatáron Magyarországra és Dunakeszin telepedett le. Fiuk már Magyarországon járt iskolába, majd ácsként kezdett el dolgozni apja mellett.

A 28 éves fiú depresszióval küzdött, hangulatingadozásai voltak, előfordult, hogy egész nap aludt. 2011 januárjában autóval indult el otthonról és soha többet nem jelentkezett. Az eltűnt fiút azóta keresik, neve és fényképe a rendőrségi körözések között is megtalálható.

A szülőktől hamarosan DNS-mintát vesznek, amit összevetnek a roncsban talált csontokkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.