A családját félti

Badacsonyi borászgyilkosság: megtorlástól tart a gyanúsított

Úgy megvertek egy fiatal borászt Badacsonyban, hogy belehalt sérüléseibe.

2018.10.15 09:14ma.hu

Nagyon félti családját a megtorlástól S. Norbert, akit azzal gyanúsítanak, hogy társával úgy megvert egy borászt Badacsonyban, hogy a fiatalember belehalt sérüléseibe. Erről dr. Bálint Róbert, a férfi ügyvédje beszélt a Blikknek.

"Norbert ártatlannak vallja magát, ő maga kérvényezte, hogy vizsgálják meg a kezét orvosok. Azon ugyanis, ha valakit oly mértékben vertek, hogy az ütések halált okoztak, minden bizonnyal komoly sérülések találhatók" – mondta el az ügyvéd, hozzátéve, hogy a vizsgálatok eredményeit még nem kapták kézhez.

A lap szerint S. Norbert egész családja "elég zűrös", így elég sok haragosuk lehet a való életben is, nemcsak a virtuális térben.

A rokonságukban többen börtönviseltek, így egy esetleges megtorlás esetén elég nehéz lenne kideríteni, hogy a gyilkosság vagy épp egy elégedetlen „üzlettárs” bosszúja áll a háttérben – árulta el a lapnak egy neve elhallgatását kérő, a családot jól ismerő férfi, aki úgy tudja, a gyilkosság miatt őrizetbe vett S. Norbert és V. János rokonok.

A lap szerint a két férfi egy ideje nem tartotta a kapcsolatot, nem lehetett őket együtt látni. Ám az, hogy mind a ketten a Balatonhoz közel dolgoztak, ismét összehozta őket. A tragédia éjjelén egyikük munkatársának a születésnapját ünnepelték, ezért érkeztek a településen tartott szüreti fesztiválra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.