Gyász

Halálautó Dunakeszinél: anyja kocsijával hajthatott a Dunába a 2011-ben eltűnt férfi

Az asszony még 2011-ben jelentette be a rendőrségen, hogy eltűnt az autója és a fia.

2018.10.13 08:53ma.hu

Miután extrém alacsony volt augusztusban a Duna vízállása, így a folyómeder örökké víz alatt lévő részei kerültek felszínre.

Többek között ennek köszönheően a héten kiemeltek Dunakeszin egy autót a Dunából. A roncsban emberi csontokat találtak. A Blikk azt írja, a kocsi egy asszonyé, aki  2011-ben bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az autója és a fia.

Az utcában, ahol a kocsi tulajdonosa és családja élt, köztudott volt a fiú és az autó évekkel ezelőtti eltűnése. A nő nem szívesen beszélt a dologról senkinek. Nevük elhallgatását kérő szomszédok, ismerősök a Blikknek azt mondták, az asszony elzárkózott a témából, ha érdeklődtek, van-e valami hír az autóról és a fiáról.

A fiatalembert egyébként jóravaló, jól nevelt, ugyanakkor érzékeny lelkű fiúnak ismerték, aki sosem csinált balhét és a barátait sem nagyon hozta fel a társasházba, ahol élt a szüleivel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.