Tragédia

Elesett az iskolában, másnap meghalt egy 11 éves kisfiú

A sürgősségi osztályon a baleset után megröntgenezték, de nem volt komoly baja, ezért haza is küldték.

2018.10.11 19:15Ma.hu

Szinte mindennapos eset történt a napokban a nyírmadai általános iskolában: egy ötödikes kisfiú leesett a lépcsőn. A gyerek a lábát fájlalta, ezért nevelőanyja még aznap este elvitte a háziorvoshoz, aki továbbküldte őket a kórház sürgősségi osztályára. A fiút megröntgenezték, de a felvételeken nem látszott, hogy komoly baja lenne, így hazaküldték. Másnap reggel a gyerek minden előjel nélkül összeesett otthonában. Rögtön mentőt hívtak hozzá, az RTL Klub Híradója szerint mentőhelikopter is érkezett, de kisfiú életét már nem lehetett megmenteni. A környéken lakók szerint mentő és rendőrség is érkezett a házhoz.

A rendőrség azt közölte, hogy közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet. A nevelőanya nem akart nyilatkozni, az RTL Klub úgy tudja, teljesen összetört lelkileg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.