Bűnügy

Megszólalt a rendőrség a Dunából kiemelt rejtélyes autó ügyében

Szerda este Dunakeszin, a Rév utcától 100-200 méterre egy személyautót emeltek ki a Dunából, a Ford Escort típusú gépjárműben emberi csontokat találtak, de bűncselekményre utaló körülményt nem találtak.

2018.10.11 16:37ma.hu

Az Index információi szerint a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, ő tett bejelentést a rendőrségnek. A katasztrófavédelem búvárai ezután lemerültek, és emberi csontokat fedeztek fel az autóroncsban. Ezután emelték ki a kocsit a víz alól. A roncs már évek óta a vízben lehetett.

András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Indexnek megerősítette, hogy emberi maradványokat, csontokat találtak a roncsban. Bűncselekményre utaló körülmény eddig nem merült fel, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. A roncsot és az emberi maradványokat szakértőknek adta át a hatóság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.