Felújítás közben

Robbanótestet találtak a Déli pályaudvaron

A rendőrség kiüríti a környező lakásokat.

2018.10.11 13:03MTI

Robbanótestet találtak a Déli pályaudvar területén a felújítási munkálatok alatt, ezért a rendőrség kiüríti a környező lakásokat - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtökön internetes oldalán.

Mint írták, a pályaudvar felújítási munkálatai során találták meg a robbanótestet, csütörtök reggel.

A robbanótest hatástalanítása és az elszállítása idejére úgynevezett lakosságvédelmi intézkedést rendeltek el az I. és a XII. kerületben: lezárják a Márvány utcai felüljárót, a Győri út 1-19. szám közötti szakaszt, valamint az Avar utca 1-3. szám közötti szakaszt. Ezeken túlmenően pedig kiürítik az Avar utca 1. szám alatti épületet, továbbá az Avar utca 3. szám, a Győri út 7. és 9. szám alatti épületek pályaudvar felőli lakásait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.