Baleset

Tűz ütött ki egy 10 emeletes panelházban Pécsen

A pécsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és egy létrás járműre szerelt vízsugárral, több oldalról oltották el a lángokat.

2018.10.11 08:48MTI

Kigyulladt egy tízemeletes pécsi panelház egyik hatodik emeleti lakása csütörtök reggel, az épületből tizenhat embert menekítettek ki a tűzoltók, a lakókat a mentők vizsgálják - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A lángok a belvárosi Nagy Lajos király útján lévő egyik társasházban csaptak fel, a pécsi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és egy létrás járműre szerelt vízsugárral, több oldalról oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.