Bűncselekmény

Összebalhézott két család Kétegyházán, késelés lett a vége

Felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság miatt indított nyomozást a rendőrség a Békés megyei Kétegyházán, mert két család tettlegességig fajuló szóváltásba keveredett egymással, és egy férfit hasba szúrtak.

2018.10.05 12:44MTI
hirdetés

A Toldi utcában korábbi sérelmek miatt csütörtökön összeveszett két család. A szóváltás tettlegességig fajult, s ennek során sérült meg egy férfi, akinek állapota a jelenlegi információk szerint nem súlyos.

Bűnügyi őrizetbe vettek egy 52 éves férfit és fiát. Előbbi a gyanú szerint hasba szúrta a másik család egyik tagját, fia pedig bűnsegédként vett részt a bűncselekményben.

A rendőrség vizsgálja a konfliktus körülményeit, valamint azt, hogy a 30-40 jelenlévő közül kinek milyen szerepe volt abban. A településen a rendőrség a szükséges létszámmal lát el szolgálatot és fenntartja a közrendet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.