Bűnügy

Emberölés Balassagyarmaton: őrizetben egy fővárosi férfi

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves budapesti férfi az éjszakai órákban szóváltást és dulakodást követően bántalmazta ismerősét, majd a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette.

2018.10.04 08:29MTI
police.hu

A Nógrád megyei nyomozók őrizetbe vettek egy 39 éves budapesti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a Balassagyarmaton elkövetett, halált okozó testi sértéssel - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon csütörtök reggel.

V. Norbert ellen emberölés és kifosztás bűntettének gyanúja miatt folytatnak eljárást, és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Az áldozat egy balassagyarmati ingatlanban hunyt el szerdán, és a rendőrök a helyszíni szemle során megállapították, hogy halálát idegenkezűség okozta.

A főkapitányságon előzőleg a mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést arról, hogy sikertelenül próbáltak újraéleszteni egy férfit.

A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül beazonosították és Balassagyarmat belterületén elfogták V. Norbertet - derül ki a tájékoztatásból.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves budapesti férfi az éjszakai órákban szóváltást és dulakodást követően bántalmazta ismerősét, majd a magatehetetlenül fekvő sértett nyakláncát elvette.

A sértett a bántalmazás következtében szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy később a helyszínen életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.