Megölték VV Fannit

VV Fanni-gyilkosság: összeomlott a gyanúsított

Több mint 25 kilót fogyott, lelkileg is padlóra került.

2018.10.02 07:23ma.hu

Teljesen összeomlott a börtönben B. László, a VV Fanni-ügy gyanúsítottja - tudta meg a Blikk. Tavaly decemberi letartóztatása óta több mint 25 kilót fogyott a férfi és lelkileg is padlóra került, nem érti, miért nem történik semmi az ügyében. Legutóbb júniusban hallgatta meg a rendőrség, akkor egy szembesítésen is részt vett, azóta viszont senki nem kereste.

"Lacit szép lassan felemészti a sokszor reménytelennek tűnő várakozás. Telnek a hetek, hónapok, közben pedig nem történik semmi. Telefonon tudok vele beszélni időnként, és hallom a hangján, hogy nagyon elkeseredett. Amióta bent van, több mint huszonöt kilót fogyott” - mondta el a lapnak a férfi nagybátyja.

Dr. Brodmann Pétertől – a család férfi tagjaihoz hasonlóan – DNS-mintát vettek, ám eredményét nem közölték vele – sőt, ki is zárták az ügyből. Ha valóban olyan jó nyomon jár a rendőrség, miért nem láthatja a védő a keletkezett iratokat? Lehet, hogy nem is járnak olyan jó nyomon? – berzenkedett. A Fanni családjának jogi képviseletét ellátó dr. Lichy József szerint viszont szakszerű munkát végez a rendőrség.

"Nagyon precízen, minden részletre kiterjedően folyik a nyomozás. Gondolom, ezért is tart ilyen hosszú ideig” – vélekedett a Novozánszki család jogi képviselője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.