Gyilkosság

Ezért ölhették meg anyát és kétéves fiát Várpalotán

Úgy tudni, hogy a nő brutális körülmények között halt meg.

2018.09.28 18:20ma.hu

Mint ahogy arról korábban a ma.hu is beszámolt, Várpalotán egy házban holtan találtak egy 22 éves nőt és 2 éves gyermekét. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A Veol.hu helyszíni riportja szerint a háznál a helyszínelés idején ott volt a megölt nő élettársa, a kisfiú édesapja. A fiatalember arcát két kezébe temetve, a fűbe lerogyva üvöltött a fájdalomtól.

A portál megtalálta a férfi édesanyját, aki elmondta, ők maguk Mocsán élnek, Komárom-Esztergom megyében, és telefonon értesültek róla, hogy valami baj van, a 21 éves fiuk ugyanis csütörtök óta nem éri el élettársát. Péntek reggel írt valaki a férfinak egy üzenetet, hogy hívja fel, mert gond van. A telefonáló azt mondta, hogy várpalotai házukban, ahol a nő és kisfia tartózkodtak, be vannak törve az ablakok.

A portálnak az asszony elmondta azt is, úgy tudja, megölt menyének szétverték a fejét. Az asszony elmondta, pénteken költözött volna fia és családja is Komárom-Esztergom megyébe Várpalotáról. Gyanúja szerint szerelmi bosszú miatt történhetett a borzalmas eset.

Úgy tudni, hogy a nő brutális körülmények között halt meg. A nő és kisfia csomagolni jött ki a házba, ahol már nem lakott ott a család, azért voltak csak ketten az épületben. Pénteken jött volna értük a költöztető autó.

A fiatalember - a megölt nő élettársa - annyit mondott: van elképzelése, ki tehette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.