Bűncselekmény

Injekciós tűvel szúrt a villamoson - közzétett egy videót a rendőrség

A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

2018.09.28 07:22ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2018. szeptember 10-én 10 óra 22 perc és 10 óra 25 perc között Budapesten, az 1-es villamoson az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között egy injekcióstűvel megszúrta utastársát.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor kék trikót, melegítőfelsőt, kék farmernadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A férfiról felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.