Csellengők

Ezt a két holland gyereket keresi a rendőrség

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik két fiatalkorú megtalálása érdekében.

2018.09.27 23:08ma.hu

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 6456/2018. általános számon körözési eljárást folytat Kevin Wiersum 17 éves, valamint Sietze Ricardo de Vries 16 éves holland állampolgárok eltűnése ügyében.

A két fiatalkorú 2018. szeptember 27-én 9 óra körül Tompáról ismeretlen helyre távozott.

Kevin Viersum körülbelül 185 cm magas, vékony testalkatú, szeme színe barna. Arca kerek, pelyhedző bajuszt visel. A haja fekete, amely oldalt felnyírt, felül pedig 3-4 centiméter hosszú, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Sietze Ricardo de Vries 174 cm magas, vékony testalkatú. Szeme kék, az arca enyhén szeplős. A haja vörös, oldalt szintén felnyírt, felül hosszabb, 3-4 centiméteres, zselézett. Szemüvege, tetoválása nincs.

Eltűnésükkor viselt ruházatuk nem ismert.

A hatóság rendelkezésére jelenleg az alábbi képek állnak a két eltűnt fiatalról:

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.