Mentők

Meghalt egy ember a budapesti dugóban, kollégája élesztette újra

Hosszú ideje araszolt kocsijával a pesti forgalomban az a sofőr, akinek utasa minden előzetes panasz nélkül meghalt az anyósülésen.

2018.09.27 12:27ma.hu

Az autó vezetőjének az tűnt fel, hogy kollégája nem reagál a poénokra amiken eddig együtt nevettek, csak szótlanul ül mellette. Amikor észre vette, hogy baj van azonnal megállt és egy járókelő segítségével a járdára fektette utastársát miközben értesítették a mentőket.

A sofőr szerencsére jártas volt az elsősegélynyújtásban, így rögtön meg tudta kezdeni munkatársa újraélesztését, amit mentésirányító bajtársunk a vonal másik végéről segített.

A rövid időn belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytatták a küzdelmet a férfi életéért, ami végül sikerre vezetett.

A férfit az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően stabil állapotban szállíthatták kórházba - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.