Baleset

Sokkot kapott a horgász a női holttest láttán

Női holttestet találtak a Desedában.

2018.09.25 18:21Ma.hu

A gátőrháztól nem messze bukkant a holttestre egy kaposvári horgász, ő hívta ki a rendőröket.

- Itt horgásztam a tavon, akkor vettem észre a holttestet, amikor már hazafelé indultam - mondta el a Sonline.hu hírportálnak a kaposvári férfi. - Még csak hasonlót sem szeretnék látni soha többet, nagyon megrendített az eset - tette hozzá.

Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, hogy ott voltak a mentőszolgálat munkatársai is, de már nem tudtak mit tenni. A holttestet a katasztrófavédelem munkatársai emelték ki a víztározóból. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján úgy tűnik, hogy nem történt bűncselekmény.

Egyelőre kizárható az idegenkezűség, de még bűnügyi technikus és orvos is vizsgálja az esetet.

A Kaposvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, ha valóban nem merül fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.