Baleset

Végzetes munkahelyi baleset Debrecenben

Egy földmunkagépen dolgozó férfi halt meg eddig tisztázatlan körülmények között a Csokonai utcában.

2018.09.25 17:09Ma.hu

Munkavégzés közben meghalt egy földmunkagéppel dolgozó férfi Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint az áldozat egy 42 éves újszentmargitai férfi, aki földmunkagéppel dolgozott a Csokonai utcában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást.

Cívishír.hu portál értesülései szerint a munkagépet vezető férfi végzetes koponyasérüléseket szenvedett a jármű lapátjának emelőkarjától. Információik szerint a vezetőfülke elején és a tetején sem volt védőrács, és ennek szerepe lehetett a balesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.