Bűnügy

Halálra verte apját egy hódmezővásárhelyi férfi

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a 45 éves férfit, aki kihallgatása során beismerte a bűncselekményt.

2018.09.25 10:50MTI

Olyan súlyosan bántalmazta saját apját hétfőn este egy hódmezővásárhelyi lakos, hogy az idősebb férfi belehalt sérüléseibe - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, a két férfi között tettlegességig fajuló vita alakult ki: az apa egy nagyméretű, üstkavaró lapáttal fejbe ütötte fiát, aki ezt ököllel viszonozta. A két-három ütés erejétől az apa eszméletét vesztette. A férfit fejsérülésekkel a mentőszolgálat kórházba vitte, ahol csaknem egy óra múlva meghalt.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták és előállították a 45 éves férfit, aki kihallgatása során beismerte a bűncselekményt. Halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás, a nyomozók kezdeményezték a letartóztatását - tudatta a főhadnagy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.