Tragédia

Pár hónapos kisbabát hagyott hátra a fertőrákosi lövöldöző

A helyiek értetlenül állnak a tragédia előtt.

2018.09.24 08:13ma.hu

Szóváltást követően bántalmazta hozzátartozóit egy férfi pénteken Fertőrákoson, majd bezárkózott a házba és öngyilkos lett.

A férfi egy fejszenyéllel bántalmazta az őt meglátogató két rokonát, egyiküket feltehetően lőfegyverrel megsebesítette. A sértettek a szomszédba menekültek, az elkövető pedig bezárkózott a házába és nem jött elő, a rendőrök felszólítására sem.

A rendőrök valószínűsítették hogy lőfegyver van a férfinál, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségét kérték az elfogáshoz. A TEK munkatársai bementek a házba, ahol holtan találták a férfit.

A megyei rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Kisalföld online tudósítása szerint a férfi az édesanyját és annak élettársát sebesítette meg, őket a mentők kórházba vitték.

A helyiek értetlenül állnak a történtek előtt, mert a férfi jó körülmények között élt és úgy tűnt, minden rendben van vele - írja a Blikk.

"Ez egy nagyon intelligens, jó család, szépen éltek. Az apuka már régen meghalt, az anya és az új élettárs rendszeresen járt vissza a fiatalemberhez. Az egész falu megdöbbent" – árulta el a lapnak az egyik szomszéd.

A férfit a faluban egy igazán jó embernek ismerték, aki mindig viccelt, a társaság mókamestere volt. Imádta a természetet, szeretett kutyájával, amikor csak tudott, gombászni járt a közeli erdőbe. Közösségi oldalán a pénteki tragédia előtt egy nappal posztolt egy vicces képet. Itt rótták le kegyeletüket az őt ismerők is: "Dolgos, szorgalmas, jó szakember voltál. A vidámságod, a jó kedved rengeteg emberre ragadt át" - fogalmazott az egyikük. "Magabiztos, szorgalmas és kiegyensúlyozott embernek ismertelek, de a Te eseted is alátámasztja, hogy mennyi titkot rejthet a legbelső én. Viszlát, Égi Gombaszakértő!" - írta egy másik.

A fiatalember párját a lap telefonon érte el, ő megerősítette a hírt, de nem kívánt többet mondani. A lap szerint pár hónapja született meg a kislányuk, aki most félárván maradt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.