Rablás

Menekülés közben fogták el a betörőket

Tetten érték és elfogták a rendőrök azt a két embert, akik a gyanú szerint két ingatlanba is betörtek a főváros II. kerületében.

2018.09.23 08:27ma.hu

A budapesti 47 éves F. Miklós és társa, a szintén budapesti 33 éves K. Gábor 2018. szeptember 21-én 19 óra 30 perc körül betörtek egy II. kerületi házba, azonban az otthon lévő sértett megzavarta őket. Két kerületi nyomozó észrevette a bűncselekmény után autóval, sietősen távozó két férfit, ezért a helyszín közelében elfogták őket, és mindkettejüket előállították a kapitányságra. A nyomozók az autó átvizsgálása során betöréshez használt szerszámokat találtak és foglaltak le. A rendőrök megállapították azt is, hogy F. Miklós volt az az elkövető, aki 2018. február 10-én betört egy másik szintén II. kerületi házba, ahonnan laptopot, műszaki cikkeket és pénzt vitt el. A nyomozók F. Miklóst és K. Gábort lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.