Gyilkosság

Kivégzés történhetett a Pólus Center mögött

Többször megszúrták, majd fejbe lőtték a csütörtökön megölt vállalkozót a Szilas-patak mellett.

2018.09.22 14:12ma.hu

Hajnali találkozóra csalhatta el gyilkosa az ingatlanközvetítéssel foglalkozó, 49 éves áldozatot, aki a Pólus Center melletti Szilas-patak bozótos részénél parkolta le Mercedesét. Később egy kutyasétáltató talált rá a férfi vérbe fagyott holttestére. A rendőrség forró nyomon keresi a tettest.

A helyszínelő rendőrök férfi Mercedesét és a kocsi közelében heverő holttestet is körbeparavánozták, de a Bors úgy tudja, hogy a vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, és a férfit már a kocsiban megsebesíthették. A lap információi szerint több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte a férfit.

A környékbeliek szerint a parkolóban gyakran köttetnek „furcsa üzletek”, a vérfürdőnek a hajnali sötétségben aligha lehetett szemtanúja, bár a környéken sok a hajléktalan.

V. László egy Pest megyei településen lakott, az ingatlanközvetítő vállalkozó neve mellett egy zuglói iroda van megjelölve irodája telephelyeként az interneten.

A BRFK emberölés ügyében indított nyomozást - hangzott el az Inforádióban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.